04 Δεκεμβρίου 2011

Κωστής Λαμπρόπουλος: "Όσο αντέχουν οι φωνές"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από σχεδόν 12 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, ο Κωστής Λαμπρόπουλος παρέα με έξι εξαιρετικούς μουσικούς, θα εμφανιστεί για μία και μοναδική μουσική παράσταση στη μουσική σκηνή "Ρυθμός Stage", ερμηνεύοντας παλαιότερες και νέες προσωπικές του δημιουργίες και τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών που οι μελωδίες τους τον συντρόφευσαν στο μουσικό του ταξίδι, αλλά και ό,τι καλό φέρει η στιγμή.
Έχοντας στις αποσκευές του την ιδιαίτερη “Πατρίδα αύρα αγέρινη”, τις μελωδικές “Χάρτινες μέρες”, τη χαρούμενη “Σκυτάλη” και τα ηλεκτρισμένα “Πέτρινα χρώματα”, θα κάνει τη πρώτη παρουσίαση και νέων προσωπικών συνθέσεών του.
Έντεχνοι στίχοι, ακουστικοί ήχοι, ηλεκτρισμένες μελωδίες, παραδοσιακοί ρυθμοί, απρόσμενες διασκευές, πρωτότυπες συνθέσεις, πολυφωνικά και ακουστικά ψηφιδωτά, καθώς και προσωπικές μουσικές αναζητήσεις θα μας ταξιδέψουν από την αυθόρμητη μελωδία του ακουστικού ήχου ως την ενθουσιώδη έξαρση της ηλεκτρισμένης ορχήστρας.
Συνοδοιπόροι του σε αυτό το πολύχρωμο μουσικό ταξίδι θα είναι οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Μαντώ Λαμπροπούλου: Φλογέρα, Ακκορντεόν, Πιάνο
Μιχάλης Περάκης: Λύρα
Νίκος Θεολόγος: Πλήκτρα, Λαούτο, μπουζούκι
Θάνος Κουτελιέρης: Ηλεκτρική κιθάρα
Βασίλης Πλαγιανός: Μπάσο
Γιολάντα Κλαουδάτου: Τύμπανα

Φιλική συμμετοχή: Αποστόλης Ηλιάδης στο βιολί
Ηχοληψία, Βιντεοσκόπηση, Επιμέλεια αφίσας: Ηλίας Ηλιάδης
Πέμπτη 8-12-2011
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 21:30

“Ρυθμός Stage” Μουσική σκηνή
Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη – Αθήνα
Τηλ.κρατήσεων: 2109750060
 
Λίγα λόγια για το Κωστή Λαμπρόπουλο:
Ο Κωστής Λαμπρόπουλος ξεκίνησε το ταξίδι του στον κόσμο της μουσικής σε ηλικία 6 ετών. Στα 7 του χρόνια άρχισε να κάνει μαθήματα κλασικού πιάνου και αρμονίας και πήρε το πτυχίο του στην ηλικία των 17ετών. Απο το 1999 ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις -τραγούδι, κιθάρα και φυσαρμόνικα- με ολοκληρωμένα μουσικά σχήματα αλλά και ώς one-man-band, τις οποίες συνεχίζει μέχρι και τώρα...
Το μουσικό του ηχόγραμμα συνθέτουν οι έντεχνοι στίχοι σε ρόκ πεντάγραμμα, το ιδιαίτερο χρώμα των παραδοσιακών ακουσματατων, η λυρι(στικ)ή διάθεση, οι μελωδικές ρυθμικές γραμμές της φυσαρμόνικας, των πνευστών και του ακκορντεόν, καθώς και η μοναδική αίσθηση της συνεχούς επικοινωνίας, μέσω των τραγουδιών, με τους καλεσμένους και συνταξιδιώτες του...
Έχει εμφανιστεί ζωντανα σε διάφορες μουσικές σκηνές, όπως ο "Ρυθμός Stage", η "Αρχιτεκτονική", το ιστορικό “Ροντέο Live Club”, το "Mπαράκι του Βασίλη", η "Οδός Ονείρων"στη Χαλκίδα, καθώς και σε διάφορες συναυλίες σε Κρήτη, Χίο, Αντίπαρο,Θεσσαλονίκη κ.α.
Αυτή τη περίοδο πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές σε Αθήνα και επαρχεία και ετοιμάζει τα τραγούδια του νέου προσωπικού του δίσκου, που είναι βέβαιο πως θα συζητηθεί…
Κωστής Λαμπρόπουλος – Μουσικό κανάλι:

2 σχόλια:

Μαρία Τάσιου είπε...

Φοβερός ο Κωστής!!!!!!!
Χαίρομαι πολύ που θα τον ξαναδώ live!!!!
Μετρονομε σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!!!!!!!!

Georgia Kolovoy είπε...

Τώρα το είδα.......Δυστηχώς δέν μπορεσα να πάω γιατί δέν το είδα έγκαιρα.....ξέρουμε πότε ξανατραγουδάει και σε ποιό μέρος??????