10 Μαΐου 2012

Συναυλία της Κορίνας Λεγάκη στον "Πυρήνα"

 
Συναυλία της ερμηνεύτριας Κορίνα Λεγάκη
με τους Outward bound
και τον βιολονίστα Γιώργο Παπαϊωάννου
Φιλική συμμετοχή ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής
Πέμπτη 10 & 17 Μαϊου 2012
Ώρα έναρξης: 22.00
Η Κορίνα Λεγάκη έχοντας στις αποσκευές της τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Χορός με τη βροχή», συνεργασίες με καλλιτέχνες κυρίως της γενιάς της όπως το συγκρότημα Αρμός, τον συνθέτη Δημήτρη Μαραμή, τον τραγουδοποιό Μάνο Παπαδάκη κ.ά., σε μουσικές σκηνές, κέντρα πολιτισμού, αρχαιολογικούς χώρους από την Κρήτη ώς τη Θεσσαλονίκη, έρχεται για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή Πυρήνας να μας παρουσιάσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.
Με την ερμηνεία της, θα μας ταξιδέψει σε διάφορες χώρες του κόσμου με σταθμούς συνθέσεις των Kurt Weill, Nicola Piovanni, Astor Piazzolla, Dimitri Tiomkin κ.ά. με τελικό σταθμό την Ελλάδα και τις συνθέσεις των Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νίκου Ξυδάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον λόγο της Σαπφούς, του Οδυσσέα Ελύτη, του Νίκου Γκάτσου κ. ά., καθώς και συνθέσεις από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Χορός με τη Βροχή» αλλά και τα νέα της τραγούδια σε μουσική Δημήτρη Μαραμή και στίχους Μιχάλη Γκανά.
Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της αυτό, το συγκρότημα Outward Bound (Γιάννης Ηλιάκης – τύμπανα, Δημήτρης Νεονάκης - κιθάρα, Αντώνης Τσικανδηλάκης – πιάνο), των οποίων ο τελευταίος δίσκος «The path» ήταν στους 10 προτεινόμενους νέους δίσκους σ’ ένα από τα πιο σημαντικά περιοδικά στο χώρο της μουσικής, το «New York City Jazz Record». Μαζί τους ο Γιώργος Παπαϊωάννου στο βιολί και φιλική συμμετοχή ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής.
Πέμπτη 10 & 17 Μαϊου
Ώρα έναρξης: 22:00μ.μ.
Γενική Είσοδος: 8 ευρώ
Μουσική σκηνή Πυρήνας
Μιχαλακοπούλου και Διοχάρους 11,
περιοχή Hilton, τηλ. 210 7237150

Δεν υπάρχουν σχόλια: